Home Het nieuws

Het nieuws

Welkom bij Joomla!

Joomla! is een vrije open source framework en artikel publiceersysteem ontworpen voor het snel creëren van zeer interactieve meertalige websites, online communities, media portalen, blogs en eCommerce toepassingen.


Joomla! LogoJoomla! biedt een gemakkelijk te gebruiken grafische interface dat het beheren en publiceren van grote hoeveelheden artikelen inclusief HTML, documenten en media vereenvoudigd. Joomla! wordt gebruikt door organisaties van alle grootten voor intranets en extranets en wordt ondersteund door een community van tienduizenden gebruikers.

Laatst aangepast (dinsdag, 12 augustus 2008 10:00)

Lees meer...

 

LS Tekst & Communicatie

Teksten laat je maken door LS Tekst & Communicatie. Of het nu gaat om het optimaliseren van een mailingbrief of de complete redactie van een nieuwsbrief of bedrijfsblad. Loes Schrijver werkt nauw samen met andere schrijvers/journalisten, vormgevers, drukkerij, webdesigner en natuurlijk met de illustrator Reinoud Bekkema. Wil je meer weten over de teksten? Kijk dan op de website van Loes Schrijver: LS Tekst & Communicatie.

Laatst aangepast (woensdag, 15 september 2010 19:46)

 

Miljoenen glimlachen

Het Joomla! team heeft miljoenen goede redenen om te kunnen glimlachen over de Joomla! 1.5 versie. De huidige incarnatie kent al miljoenen downloads kent, welke Joomla! naar een ongekend niveau van populariteit brengen. De nieuwe codebasis is bijna een volledige herschrijving van de oude codebasis. De gebruikerservaring is nog steeds uiterst geraffineerd maar voor ontwikkelaars is de API een droom. Een adequaat framework voor echte PHP architecten die het beste van het beste zoeken.

Wanneer u een voormalig Mambo gebruiker bent of een Joomla! 1.0 serie gebruiker, is 1.5 de toekomst van alle CMSen om een aantal redenen. Het is krachtiger, flexibeler, veiliger en meer intuïtief. Onze ontwikkelaars en ontwerpers hebben ontelbare uren gewerkt om dit tot de meest opwindende versie te maken onder de content management systemen.

Kom op ... download uw GRATIS exemplaar van Joomla! vandaag nog en vertel uw ervaringen voort over dit benchmark project.

Laatst aangepast (zaterdag, 07 juli 2007 09:54)

 

Joomla! Security Strike Team

Het Joomla! Project heeft een top team van experts bij elkaar gebracht om het nieuwe Joomla! Security Strike Team te vormen. Dit nieuwe team zal zich alleen focussen op het onderzoeken en oplossen van beveiligings vraagstukken. In plaats van te werken in relatieve beslotenheid zal het JSST een sterke publieke uitstraling hebben op het Joomla! Security Center.

Laatst aangepast (zaterdag, 07 juli 2007 09:54)

Lees meer...

 

Intro

De drie bedrijven van Taal & Teken & Opleidingen zijn gehuisvest op Hongerige Wolf. LS Tekst & Communicatie, Reinoud Bekkema Tekenstudio en LS Opleidingen werken nauw samen. Logisch: ze hebben alledrie teksten nodig en zo nu en dan een mooie illustratie. Bovendien geeft Reinoud een van de trainingen die Loes Schrijver organiseert.

Laatst aangepast (woensdag, 15 september 2010 19:32)