Home Sectie blog

Voorbeeld van een sectie blog weergave (FAQ sectie)

Is het zinvol de voorbeeld data te installeren?

Wel, u leest het op dit moment! Dit hangt af van wat u wilt bereiken. Indien u nieuw bent bij Joomla! en geen idee heeft hoe dit alles in elkaar past, installeer dan gewoon de voorbeelddata. Wilt u het, om welke reden dan ook, liever niet, laat het dan achterwege. De vertaling van deze voorbeeld data is verricht door het team van DutchJoomla!

Laatst aangepast (maandag, 11 augustus 2008 09:12)

 

Wat is het verschil tussen archiveren en verwijderen van een artikel?

Wanneer u een artikel archiveert, krijgt de inhoud een status welke inhoudt dat het verwijderd is van uw site als gepubliceerde inhoud. Het artikel is nog steeds beschikbaar in het controle paneel en kan heropend worden om te bewerken of herpubliceren. Verwijderde artikelen zijn slechts één stap verwijderd van permanente verwijdering maar zijn nog steeds beschikbaar tot u ze verwijderd uit de prullenbak. U kunt het beste archiveren gebruiken indien u een artikel belangrijk acht maar niet actueel. De prullenbak kunt u gebruiken wanneer u de inhoud volledig wilt verwijderen van uw site en uit toekomstige zoekresultaten.

Laatst aangepast (maandag, 11 augustus 2008 05:19)

 

Wat is het doel van de collatie selectie in het installatie venster?

The collatie optie bepaalt de manier waarop de sortering in de database wordt gedaan. In talen die speciale karakters gebruiken, bijvoorbeeld de Duitse umlaut, bepaalt de database collatie de volgorde. Wanneer u niet weet welke collatie u nodig heeft, selecteer dan "utf8_general_ci" aangezien de meeste talen deze gebruiken. De andere collaties in de lijst zijn uitzonderingen in verhouding tot de algemene collatie. Indien uw taal niet in de lijst voorkomt betekent dit waarschijnlijk dat "utf8_general_ci" geschikt is.

Laatst aangepast (maandag, 11 augustus 2008 03:11)

 

Welke talen worden ondersteund door Joomla! 1.5?

In de installeerder vindt u een grote collectie talen. De installeerder ondersteund momenteel de volgende talen: Arabisch, Bulgaars, Bengaals, Tsjechisch, Deens, Duits, Grieks, Engels, Spaans, Fins, Frans, Hebreeuws, Devanagari(India), Kroatisch(Croatia), Magyar(Hongarije), Italiaans, Malay, Noors bokmal, Nederlands, Portugees(Brazilië), Portugees(Portugal), Roemeens, Russisch, Servisch, Zweeds, Thai en meer worden steeds toegevoegd.
Standaard is de Engelse taal ingesteld voor het beheer en publieke gedeelte.
U kunt extra talen downloaden van de Joomla!Extensions Directory. Nederlandse taalbestanden kunt u downloaden vanaf DutchJoomla! Downloads.

Laatst aangepast (maandag, 11 augustus 2008 01:12)

 

Hoe installeer ik Joomla! 1.5?

Installeren van Joomla! 1.5 is redelijk eenvoudig. We nemen aan dat u uw website hebt opgezet en deze kunt bereiken middels uw browser.

Download Joomla! 1.5, pak de zip uit en upload/kopieer de bestanden naar de map waar uw website naar verwijst, start uw browser op type uw website adres en de installatie zal starten.

Voor volledige details over het installatieproces kijkt u op Installatie Handleiding op de Joomla! Help Site waar u ook de downloadinstructies voor een PDF versie kunt vinden.

Laatst aangepast (maandag, 11 augustus 2008 01:10)

 
Meer artikelen...